infoterug

WERKEN BIJ TenW

TenW zoekt een enthousiaste beginnend BIM modelleur

TenW architecten adviseurs is per direct op zoek naar een enthousiaste beginnend BIM modelleur, die creatief en gedreven mee helpt bij de architectonische en technische uitwerking van onze uitdagende projecten

TenW architecten en adviseurs is een landelijk opererend bureau, dat actief is op het gebied van architectonisch ontwerp en bouwkundige dienstverlening. Wij begeven ons hoofdzakelijk op het gebied van utiliteitsbouw en hebben een onderscheidende naam opgebouwd in het realiseren van vernieuwende en zeer duurzame onderwijsgebouwen.

Jouw profiel :         

Wat wij bieden:

Geïnteresseerd?
Stuur dan een sollicitatie met CV en portfolio ( max 5 MB) naar cwillems@tenw.nl

 


Praktijkervaring opdoen met professionele begeleiding!

Op ons bureau is altijd plaats voor 2 enthousiaste stagiaires, die ingezet worden bij onze advies- en ontwerpwerkzaamheden. Als je voor minimaal 3 maanden beschikbaar bent, beschikt over communicatieve vaardigheden en je hebt een ambitieus hart voor het bouwkundige vak,dan ben je van harte welkom. 

TenW architecten adviseurs is een landelijk opererend bureau met veel opdrachten in de scholenbouw en gebouwen voor sport en sociaal cultureel werk. Het architectenbureau wordt ondersteund door de advies afdeling die bouwkundigendienstverlening aan derden verleent en voornamelijk operationeel is op het gebied van onderhouds- en kostenadvies en advisering bij renovatie en restauratie.

Als stagiaire kunnen wij je een intensieve afwisselende stageperiode aanbieden waarbij jij veel facetten van het bouwkundige vak kunt ontdekken. Wij werken in vaste kleine projectteams aan onze opdrachten, waarin je veel leert van onze projectleiders en architecten. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van ontwerpers en projectleiders. Dit kunnen ondersteunende ontwerpwerkzaamheden zijn op het gebied van: bouwkundige adviseren - renovatie en restauratie - projectmanagement - uitvoeringsmanagement architectuur: - planuitwerking - bouwtechnisch tekenen - regelgeving, maar ook het uitwerken en het maken van visualisaties en presentaties. Het uitwerken van de projecten vindt bij ons plaats door middel van het BIM programmatuur ArchiCad.

functie: Stagiaire HBO/TU

Wij bieden:

Kandidaten die ervaring hebben met Photoshop, Indesign, Illustrator, Artlantis en ArchiCad hebben een pre. Ook de beheersing van de Nederlandse taal is gewenst.

Bij interesse stuur een e-mail met CV en portfolio naar mail@tenw.nl

 
 
info
 
©copyright 2014 | TenW architecten adviseurs | Foto: