TenW architecten adviseurs | TenW zoekt een vaardige BIM modelleur

TenW zoekt een vaardige BIM modelleur

TenW is een ambitieus en creatief bureau in Den Haag met zo’n 10 medewerkers. Een groot gedeelte van ons architectuurportfolio omvat ontwerpen voor nieuwbouw en renovatie van onderwijsgebouwen. Onze kracht ligt in het vertalen van vernieuwende onderwijsconcepten naar een duurzaam en flexibel ruimtelijk ontwerp. Hierbij heeft ons compacte team versterking nodig van een vaardige BIM-modelleur.

Heb jij een afgeronde opleiding bouwkunde op minimaal hbo-niveau? Beschik je over gedegen kennis van Archicad (of Revit)? Heb jij een passie voor techniek en ben je een teamspeler. Ben je communicatief sterk en beheers je het Nederlands in woord en geschrift? Heb je oog voor detail, ben je snel van begrip, en werk je secuur?

Dan zien we jou graag als nieuwe collega!

Wij bieden je in deze fulltime functie volop de kans om bij bewezen geschiktheid door te groeien naar de functie van (assistent-) projectleider in een werkomgeving waar je jouw talenten en ambities volop kan uitbouwen en verschillende nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen.

Interesse? Stuur dan je motivatie, cv en (bondig) portfolio naar srezk@tenw.nl, tav Sanne Rezk , ovv ‘vacature bim modelleur’.

Nieuwsbrief TenW architecten adviseurs