TenW architecten adviseurs | TenW zoekt een gedreven projectleider

TenW zoekt een gedreven projectleider

TenW is een ambitieus en creatief bureau in Den Haag met zo’n 10 medewerkers. Een groot gedeelte van ons architectuurportfolio omvat ontwerpen voor nieuwbouw en renovatie van onderwijsgebouwen. Onze kracht ligt in het vertalen van vernieuwende onderwijsconcepten naar een duurzaam en flexibel ruimtelijk ontwerp. Hierbij heeft ons compacte team versterking nodig van een gedreven projectleider.

Heb jij een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO- en/of universitair niveau? Minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig uitwerken van projecten én heb je ervaring in de rol van projectleider? Heb jij het organisatietalent om een project van ontwerp tot oplevering in goede banen te leiden? Bewaar jij voor de verschillende teamleden het overzicht bij het werken aan meerdere projecten? Ben je niet alleen communicatief sterk, maar weet je je team ook met elkaar te verbinden? Beheers je het Nederlands in woord en geschrift, ben je technisch uitstekend onderlegd en beschik je over ervaring met werken in BIM?

Dan zien we jou graag als nieuwe collega!

Wij bieden je in deze fulltime functie volop de kans om je talenten en ambities uit te bouwen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Interesse? Stuur dan je motivatie, cv en (bondig) portfolio naar srezk@tenw.nl, t.a.v. Sanne Rezk, ovv ‘vacature projectleider’.

Nieuwsbrief TenW architecten adviseurs