TenW architecten adviseurs | TenW zoekt een enthousiaste BIM modelleur - TenW architecten adviseurs

TenW zoekt een enthousiaste BIM modelleur

TenW architecten adviseurs is per direct op zoek naar een enthousiaste, ervaren BIM Modelleur (m/v, fulltime).

TenW is een ambitieus en creatief bureau in Den Haag met zo’n 10 tot 15 medewerkers. Een groot gedeelte van ons architectuurportfolio omvat ontwerpen voor nieuwbouw en renovatie van onderwijsgebouwen. Onze kracht ligt in het vertalen van vernieuwende onderwijsconcepten naar een duurzaam en flexibel ruimtelijk ontwerp. Hierbij  heeft ons compacte team versterking nodig van een ervaren BIM modelleur.

Heb jij een afgeronde TU of AvB opleiding en beschik je over gedegen kennis van Revit of Archicad? Heb je minimaal 5 jaar ervaring met de technische uitwerking en detaillering van complexe gebouwen in BIM? Ben je communicatief sterk en beheers je het Nederlands in woord en geschrift? Heb je oog voor detail, ben je snel van begrip, en werk je secuur?

Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega!

Wij bieden je de kans om meteen aan de slag te gaan met een aantal uitdagende projecten. In deze fulltime functie krijg je veel verantwoordelijkheid en geven we je de ruimte om je talenten en ambities uit te bouwen.

Interesse? Stuur dan je motivatie, cv en (bondig) portfolio naar srezk@tenw.nl, tav Sanne Rezk , ovv ‘vacature bim modelleur’.

• TenW architecten adviseurs • ‘s-Gravenhage • 070 363 29 52 • www.tenw.nl

Nieuwsbrief TenW architecten adviseurs