TenW architecten adviseurs | TenW zoekt een gedreven assistent projectleider - TenW architecten adviseurs

TenW zoekt een gedreven assistent projectleider

TenW is een ambitieus en creatief bureau in Den Haag met zo’n 10 tot 15 medewerkers. Een groot gedeelte van ons architectuurportfolio omvat ontwerpen voor nieuwbouw en renovatie van onderwijsgebouwen. Onze kracht ligt in het vertalen van vernieuwende onderwijsconcepten naar een duurzaam en flexibel ruimtelijk ontwerp. Hierbij heeft ons compacte team versterking nodig van een gedreven assistent projectleider.

Heb jij een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO- en/of universitair niveau? Heb je minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig uitwerken van projecten én heb je ervaring in de rol van assistent projectleider? Heb jij het organisatietalent om een project van ontwerp tot oplevering in goede banen te leiden?  Bewaar jij voor de verschillende teamleden het overzicht bij het werken aan meerdere projecten? Ben je niet alleen communicatief sterk, maar weet je je team ook met elkaar te verbinden? Beheers je het Nederlands in woord en geschrift, ben je technisch uitstekend onderlegd en beschik je over ervaring met werken in BIM?

Dan zien we jou graag als nieuwe collega!

Wij bieden je in deze fulltime functie volop de kans om bij bewezen geschiktheid door te groeien naar de functie van projectleider. Hierdoor kan je jouw talenten en ambities uitbouwen, en verschillende nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Interesse? Stuur dan je motivatie, cv en (bondig) portfolio naar srezk@tenw.nl, tav Sanne Rezk, ovv ‘vacature assistent projectleider’.

Nieuwsbrief TenW architecten adviseurs