TenW architecten adviseurs | Kindcentrum Ten Boer - TenW architecten adviseurs

Kindcentrum Ten Boer

Het Kindcentrum Ten Boer komt te liggen naast de skeeler- en schaatsbaan Kaakheem. Het tweelaagse gebouw is op een landelijke maar eigentijdse wijze vormgegeven. Hiermee sluit het aan op het dorpse karakter van Ten Boer, maar maken we het gebouw ook herkenbaar.

De dichte delen van de gevels krijgen een bekleding van rood metselwerk refererend naar de Groningse baksteengeschiedenis.

Herkenbaarheid aan het dorp

De hoofdentree situeren wij aan de kiss & ride zone en is vanuit de Riekele Prinsstraat herkenbaar door een hoger bouwdeel, waarin de luchtbehandelingsinstallatie verborgen is en deze de entree markeert. Het is het gebied van het grote WELKOM. Vanuit deze entree kom je direct in het hart van het Kindcentrum. Het Kindcentrum toont hier haar activiteiten aan het dorp!